POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

se angajeaza sa iti protejeze confidentialitatea. Contactateza-ma daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la utilizarea datelor tale personale si te voi ajuta cu placere.

Folosind acest site si/sau serviciile si produsele oferite, consimti la procesarea datelor tale personale asa cum este descris in aceasta Politica de confidentialitate

1. DEFINITII

Date personale – orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila
Procesare/Prelucrare –  orice actiune sau ansamblu de actiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal, fie ele automate sau nu
Persoana vizata – persoana fizica a caror date personale sunt procesate
Copil – persoana fizica sub 16 ani

2. PRINCIPIILE DE PROTECTIE A DATELOR

Principiile folosite de mine in colectarea datelor tale personale:

  • Procesarea datelor este legala, transparenta si corecta.
  • Procesarea este limitata la scopul pentru care au fost colectate datele tale.
  • Procesarea este facuta cu date minimale.
  • Voi face tot posibilul pentru a asigura acuratetea datelor.
  • Voi face tot posibilul pentru a asigura integritatea si confidentialitatea datelor.

3. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

Persoana vizata are urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare – ai dreptul de a sti daca datele tale personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obtinute si cum si de catre cine sunt procesate.
  • Dreptul la acces – ai dreptul de a accesa datele colectate de la/despre tine. Include dreptul tau de a cere si obtine o copie a datelor tale personale colectate.
  • Dreptul de rectificare – ai dreptul de a cere rectificarea sau stergerea datelor tale personale care sunt incomplete sau incorecte.
  • Dreptul de stergere – in anumite circumstante poti cere stergerea datelor tale perosnale din inregistrarile noastre.
  • Dreptul de a restrictiona procesarea – in cazul in care se aplica anumite conditii, ai dreptul sa restrictionezi procesarea datelor tale personale.
  • Dreptul la transferabilitatea datelor – dreptul de a muta datele personale de la un furnizor la altul
  • Dreptul de a te opune procesarii – in anumite cazuri ai dreptul sa te opui procesarii datelor tale personale.
  • Dreptul de a te opune prelucrarii automate – inseamna ca ai dreptul sa te opui la prelucrarea automata a datelor tale personale, inclusiv la profilare; si sa nu faci obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata. Acest drept il poti exercita ori de cate ori exista un rezultat al profilarii care produce efecte juridice ce te ingrijoreaza sau te afecteaza in mod semnificativ
  • Dreptul de a retrage consimtamantul – ai dreptul sa retragi orice consimtamant dat pentru procesarea datelor tale personale.

4. CUM COLECTEZ DATELE TALE

Avand in vedere specificul activitatii mele (efectuarea de fotografii in baza unui contract), executarea obligatiilor contractuale nu se poate face fara colectarea datelor tale personale.

Prin ce metode colectez datele tale personale:

  • formularul (formularele) de contact de pe site-ul www.alinabotica.ro – site-ul web www.alinabotica.ro contine informatii care permit un contact electronic rapid cu mine, precum si comunicarea directa cu Alina Botica Photographer, care include si o adresa generala de e-mail. Daca un utilizator contacteaza Alina Botica Photographer prin e-mail sau printr-un formular de contact, datele personale transmise de persoana vizata sunt stocate automat. Astfel de date cu caracter personal transmise în mod voluntar de catre un subiect de date catre Alina Botica Photographer sunt stocate in scopul prelucrarii sau contactarii persoanei vizate. Nu exista transfer de date cu caracter personal catre terțe parti.
  • functia “Comentarii” de pe blogul asociat site-ului www.alinabotica.ro – daca un utilizator lasa un comentariu pe blogul de pe acest site, comentariile facute de persoana vizata sunt stocate si publicate, precum si informatii privind data comentariului si pseudonimul utilizatorului ales de utilizator. In plus, este inregistrata si adresa IP atribuita de către furnizorul de servicii Internet (ISP) persoanei vizate. Aceasta stocare a adresei IP are loc din motive de securitate, iar in cazul in care utilizatorul incalca drepturile tertilor sau posteaza continut ilegal printr-un comentariu. Aceste date cu caracter personal colectate nu vor fi transmise unor terte parti, cu exceptia cazului in care acest transfer este prevazut de lege sau serveste scopului apararii operatorului de date.
  • utilizarea Google Analytics – scopul componentei Google Analytics este de a analiza traficul pe site-ul www.alinabotica.ro. Google utilizeaza datele si informatiile colectate, printre altele, pentru a evalua utilizarea site-ului www.alinabotica.ro si pentru a furniza rapoarte online care sa arate activitatile pe site-ul www.alinabotica.ro si sa furnizeze alte servicii privind utilizarea site-ului www.alinabotica.ro.
  • utilizarea Pinterest – Pinterest permite utilizatorilor retelei sociale sa publice, printre altele, colectii de imagini si imagini individuale, precum si descrieri pe panouri virtuale (asa-numitele pini), care apoi pot fi repostate de alti utilizatori (asa-numitele re-pini) sau scrierea de comentarii. Prin integrarea pulgin-ului de postare a imaginilor de pe site-ul www.alinabotica.ro, Pinterest colecteaza informatii despre ce pagina/subpagina specifica a site-ului www.alinabotica.ro este vizitata de utilizator.
  • utilizarea Vimeo – pe site-ul www.alinabotica.ro sunt integrate elemente de vizualizarea a video-urilor Alina Botica Photographer incarcate pe site-ul www.vimeo.com. Informațiile de jurnal pot fi transmise de pe site-ul nostru la Vimeo. Prin urmare, serverul Vimeo stocheaza automat informatii (“date din jurnal”), cum ar fi informatiile pe care le trimite browserul dvs. pe un site web atunci cand viziteaza sau informatiile trimise de aplicatia dvs. mobila atunci cand o utilizati. Aceste date din jurnal pot contine adresa dvs. IP, adresa site-ului pe care l-ati vizitat si care utilizeaza functiile Vimeo, tipul si setarile browserului, data si ora solicitarii, informatii despre utilizarea Vimeo si cookie-urile.
  • testimoniale – Alina Botica Photographer poate afisa ocazional testimoniale primite de la tine prin e-mail sau prin alte mijlooace de comunicare.
  • daca sunt trasferate de la terte parti.

5. CE DATE COLECTEZ

Informatiile pe care ni le oferiti voluntar
Printre acestea pot fi adresa de e-mail, numele, numarul de telefon, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc. – in principal informatiile necesare pentru a te contacta, pentru contractarea/livrarea unui produs / serviciu sau pentru a-ti imbunatati experienta cu Alina Botica Photographer. Salvam informatiile pe care ni le furnizati pentru a putea comenta sau efectua alte activiati pe site. Aceste informatii includ, de exemplu, numele dvs. si adresa de e-mail.

Informatii pe care le colectam automat
Acestea includ informatii care sunt stocate automat de modulele cookie și alte instrumente de sesiune. De exemplu, adresa IP, istoricul de navigare, paginile vizitate etc. Aceste informatii sunt utilizate pentru a va imbunatati experienta clientilor.

Informatii disponibile in mod public
Exista posiblitatea sa colectam date personale care sunt disponibile in mod public.

6. CUM FOLOSESC DATELE TALE PERSONALE

Folosesc datele tale personale pentru a:

  • putea sa-ti ofer un serviciu/produs;
  • imbunatati experianta ta pe site-ul www.alinabotica.ro;
  • indeplini o obligatie contractuala sau legala;
  • pentru a te contacta in vederea incheierii unui contract;
  • pentru a-ti oferi mai multe informatii desprre serviciile/produsele de care esti interesat;
  • pentru a ma apara, sa urmaresc sau sa formulez o pretentie impotriva ta sau a unei terte parti.

Folosesc datele tale personale pe motive legitime si / sau cu consimtamantul tau.

Pe baza incheierii unui contract sau a indeplinirii obligatiilor contractuale, voi procesa datele tale personale in urmatoarele scopuri:

  • pentru a te indentifica;
  • pentru a putea sa-ti ofer un serviciu / produs pe care il doresti;
  • pentru a comunica fie pentru procesul de vanzare, fie pentru facturare;
  • pentru a configura serviciile si produsele pe care le doresti;
  • pentru a te notifica asupra serviciilor / produselor pe care le-ai ales;
  • pentru a putea depana anumite probleme tehnice sau de alta natura legata de furnizarea serviciilor/produselor.

Pe baza unui interes legitim, procesez datele tale personale pentru urmatoarele scopuri:

  • sa-ti trimit oferte personalizate;
  • pentru a analiza si administra baza de date de clienti (istoric de cumparare si comportament) cu scopul de a imbunatati calitatea, varietate si disponibilitatea serviciilor/produselor oferite;
  • pentru a realiza chestionare privind satisfactia clientilor sau pentru a personaliza postarile de pe blog;

Atata timp cat nu am fost informata altfel, consider ca oferirea de produse / servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul tau privind istoricul de cumparare / navigare este in interesul meu legitim.

Cu acordul tau vom procesa datele tale personale in urmatoarele scopuri:

  • pentru a-ti trimite newslettere si campanii promotionale (de la mine sau de la partenerii mei selectati);
  • pentru scopul pentru care ti-a fost solicitata acrodul.

Procesez datele tale personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele tale personale pentru optiunile prevazute de lege. Voi folosi datele in afara domeniului de aplicare al prezentei Politici numai atunci cand este anonima. Salvez informatiile tale de facturare si alte informatii culese despre tine atat timp cat este necesar in scopuri contabile sau alte obligatii care decurg din lege.

As putea procesa datele personale pentru alte scopuri care nu sunt mentionate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ma voi asigura ca:

  • legatura dintre scopurile, contextul si natura datelor personale este adecvata pentru continuarea procesarii;
  • procesarea in continuare nu va va afecta interesele si
  • ar exista o masura de protectie adecvata pentru procesare.

7. CINE MAI POATE ACCESA DATELE TALE PERSONALE

Nu impartasesc datele personale cu persoane necunoscute. Datele personale sunt furnizate, in unele cazuri, partenerilor nostri de incredere pentru a-mi putea indeplini obligatiile contractuale si/sau pentru a imbunatati experienta clientilor. Datele tale personale pot fi comunicate urmatoarelor entitati:

  • Google – datele tale personale sunt stocate pe serverele Google prin produsele si serviciile Google folosite pentru comunicarea prin email;
  • Apple – datele tale personale sunt stocate automat de telefoanele mobile folosite (iPhone) și de sistemul de operare MacOS pe serverele Apple prin intermediul serviciului iCloud;
  • Microsoft – datele tale personale sunt stocate automat de sistemul de operare Windows;
  • Pass – datele tale personale – fotografiile, numele, tipul si data evenimentului fotografiat (nunta, botez, sesiune foto etc.) sunt stocate pe serverele Pass pentru executarea obligatiilor contractuale;
  • Companiile care furnizeaza servicii pentru mine, cum ar fi laboratoare foto, gazduire IT etc.

Desi nu pot garanta ca transmiterea de date prin Internet sau pe site este lipsita de atacuri cibernetice, eu, subcontractantii mei si partenerii mei de afaceri ne straduim sa mentinem garantiile fizice, electronice si procedurale pentru a va proteja informatiile in conformitate cu cerintele aplicabile privind protectia datelor.

Pot oferi datele tale personale tertilor sau functionarilor publici atunci cand suntem obligati din punct de vedere legal sa facem acest lucru. As putea oferi datele tale personale unor terte parti daca v-ati dat acordul sau daca exista alte motive legale pentru aceasta.

8. SECURITATEA DATELOR TALE

Utilizez o varietate de masuri de securitate, inclusiv instrumente de criptare si autentificare, pentru a ajuta la protejarea si mentinerea securitatii, integritatii si disponibilitatii informatiilor tale.

Desi nu pot garanta ca transmiterea de date prin Internet sau pe siteuri web este lipsita de atacuri cibernetice, eu, subcontractantii mei ai partenerii mei de afaceri ne straduim sa mentinem garantiile fizice, electronice si procedurale pentru a-ti proteja informatiile in conformitate cu cerintele aplicabile privind protectia datelor.

In cazul in care ti-am furnizat o parola care îti permite sa accesezi anumite parti ale siteului meu sau orice alt portal, aplicatie sau serviciu pe care il ofer, esti responsabil de pastrarea confidentiala a acestei parole si de respectarea oricarei alte proceduri de securitate asupra careia te notific.

9. COOKIES SI ALTE TEHNOLOGII FOLOSITE

Utilizez cookie-uri si / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clientilor, pentru a administra site-ul web, pentru a urmari miscarile utilizatorilor pe site-ul www.alinabotica.ro si pentru a colecta informatii despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a va personaliza si imbunatati experienta cu site-ul meu.

Un cookie este un fisier text mic stocat pe computer-ul tau. Cookie-urile stocheaza informatiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile sa functioneze in mod optim. Numai eu pot accesa cookie-urile create de site-ul meu. Puteti controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivarii cookie-urilor poate impiedica utilizarea anumitor functii.

Folosim cookie-uri cu urmatoarele scopuri:

  • Cookie-uri necesare – ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii personale.
  • Cookie-uri de preferinta/functionalitate – permit unui site sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba preferata sau regiunea in care te afli.
  • Cookie-uri analitica/statistice – ajuta proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-ul prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.
  • Cookie-uri de marketing/publicitate – sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul. Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali, In plus, aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a limita numarul de ori pentru afisarea unei anumite reclame/unui anunt.

Puteti elimina modulele cookie stocate in computer prin setarile browserului. Alternativ, puteti controla anumite cookie-uri terta parte utilizand o platforma de imbunatatire a confidentialitatii, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informatii despre modulele cookie, vizitati allaboutcookies.org.

Utilizez Google Analytics pentru a masura traficul pe site-ul meu. Google are propria Politica de confidentialitate pe care o puteti citi aici. Daca doriti sa renuntati la urmarirea de catre Google Analytics, vizitati Pagina de dezactivare Google Analytics.

10. CONTACT

Daca ai intrebari legate de utilizarea de catre mine a datelor tale personale poti lua legatura cu mine prin email.

Daca esti nemultumit de utilizarea de catre mine a informatiilor tale sau de raspunsul meu la orice exercitare a acestor drepturi, ai dreptul de a formula o plangere adresata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

11. MODIFICARI ALE ACESTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

Imi rezerv dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate fara notificarea prealabila. Utilizatorii vor avea acces permanent la politica de confidentialitate pentru a o putea consulta in orice moment.