Iti multumesc ca recomanzi prietenilor si familiei tale studioul de fotografie Alina Botica! Increderea ta inseamna totul pentru mine si imi face mare placere sa te rasplatesc pentru bunatatea ta. As vrea sa iti ofer ceva deosebit de fiecare data cand recomanzi pe cineva care rezerva o sesiune foto de portret in studioul meu.

Nu exista absolut nici un cost pentru tine. Nici macar nu trebuie sa fii client al studioului ca sa participi la acest plan de recomandare. Oricine poate participa (trebuie doar sa ai 18 ani sau mai mult). Cum functioneaza?

Raspandeste vestea ca toata lumea ar trebui sa aibe un portret facut de Alina Botica, fie prin viu grai, fie prin recomandarea site-ului meu sau impartasirea paginii mele de Facebook!

Cand cineva este recomandat de tine si rezerva o sesiune foto de portret, poti alege unul dintre urmatoarele cadouri:
Credit de studio pentru viitoarea ta sesiune foto de portret (valoare 30 euro – se poate folosi atat pentru sesiunea foto cat si pentru achizitia de imagini)
O imagine din sesiunea ta trecuta sau viitoare (valoare 50 euro – se poate folosi doar pentru achizitia de imagini)

Bucura-te de recompensa ta!

Este atat de usor. Inscrie-te acum!

Trimite-mi mesajul tau


Utilizand acest formular de contact esti de acord cu procesarea si colectarea datelor tale personale de catre acest site.