fbpx

3 MOTIVE PENTRU CARE SĂ TE BUCURI DE O ȘEDINȚĂ FOTO DE PORTRET ȘI/SAU BOUDOIR

monica sedinta foto boudoir portret cu fotograf boudoir portret alina botica in bucuresti

Experiența unei ședințe foto de portret și/sau a unei ședințe foto de boudoir în studioul meu este pentru toate femeile. Cred ca aceste imagini sunt menite să te facă să te simți mandră, puternică, încrezătoare în tine și frumoasă. Te invit să-ți (re)găsești frumusețea alături de mine, în aceasta minunata experiență a unei sesiuni foto.

Înțeleg ca o sesiune foto este o ieșire din zona de confort (inclusiv pentru mine – știu, te-ai fi așteptat să mă fi obișnuit pana acum în cei peste 8 ani de fotografie, ei bine nu), dar nu-ți fie teama! Eu sunt aici ca sa te ghidez pe tot parcursul sesiunii foto și sa pun în valoare trăsăturile tale cele mai frumoase cu ajutorul luminii, pozițiilor corpului și indicațiilor mele.

1. Iți (re)descoperi frumusețea și încrederea în tine

Privindu-te prin ochii mei iți poți vedea propria ta frumusețe ceea ce te va ajuta sa te accepți asa cum ești tu acum…în acest moment al vieții tale.


“Alina Botică este minunatul fotograf care face minuni cu mine, an de an…ma ajuta sa ma redescopăr și să ma reinventez. Iți mulțumesc mult, Alina, pentru răbdarea și profesionalismul cu care m-ai ajutat să regăsesc femeia frumoasă și puternică din mine! Ești minunată!” Ana

ana gagiu sesiune foto de portret glamour in bucuresti

2. Te bucuri de răsfăț și de o ședință foto terapeutică

Te invit sa fii model pentru o zi! O zi în care să te gândești doar la tine! O zi în care să te răsfeți și să facem terapie prin imagini!


„Nu contează fizicul căci Alina știe cum să te facă să te simți ca un foto model. Mulțumesc pentru minunatele poze! Au fost un cadou apreciat, mai ales unele dintre ele! 😉 Te pup și îmbrățișez cu drag!” Adriana

adriana ionescu sedinta foto portret cadou alina botica fotograf portrete in bucuresti

3. Descoperi noi nuanțe ale tale

Când lăsăm jos straturile de protecție descoperim noi bucatele ce fac parte din eul nostru. Iubesc sa vad cum aceste ziduri cad și mi se dezvăluie o bucățică din sufletul fiecărei femei care stă în fata aparatului meu de fotografiat.


„Mulțumesc, Alina, pentru că m-ai scos din zona mea de confort și mi-ai arătat nuanțe care sunt ale mele, dar pe care nu le-as fi perceput altfel! Da, a fost o experiență minunată și ma bucur ca ne-am (re)întâlnit în acest context. Cred sincer în talentul tău și admir pasiunea cu care faci arta. Mi-as dori sa pot veni la următoarea ta expoziție fotografică și să te vizitez data viitoare pentru o ședință foto la studioul cu tablouri luminate pe un perete negru.” – Mihaela

mihaela jianu fotografie de portret glamour cu fotograf portret alina botica in bucuresti

Știu ca deja ai identificat mai multe motive pentru care merită să trăiești experiența unei ședințe foto de portret și/sau boudoir în studioul meu.

Pssst…iți mai spun un secret. O experiență în studioul meu este o ocazie sa te sărbătorești pe tine…pe tine asa cum ești acum, în acest moment al vieții tale, te va ajuta sa-ți (re)găsești frumusețea și încredere în tine. Ești perfectă așa cum ești, cu toate imperfecțiunile!

Tu când programezi ședința ta foto în studioul de portret Alina Botică? Abia aștept să te cunosc și să te fotografiez, asa că dacă ești pregătită rezerva ședința ta foto sau dacă mai ai întrebări contactează-ma și îți răspund cât de repede.

fotograf portret business glamour personal branding alina botica in bucuresti cu studio foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.