Buna, draga mea!

Sunt Alina Botică si sunt fotografa femeii moderne.

Lucrez in industria frumuseții și nu mă refer la acea frumusețe artificială ci la frumusețea autentică și unică a fiecăreia dintre noi.

Femeile pe care le vezi pe acest site sunt in fiecare zi (extraordinare) femei non-model. 🙂 Sunt femei de carieră, mame, bunici, soții, pasionate de yoga, barmanițe, avocate și asa mai departe. Sunt femei pe care s-ar putea le întâlnești la o plimbare in parc, la coada la supermarket sau in fata școlii pentru a-și lua copiii. Ele nu sunt modele profesionale.

Cred că experiența unei ședințe foto de boudoir in studioul Alina Botică este pentru toate femeile. Cred că nu este vorba despre obiectivizarea sau sexualizarea femeilor pentru plăcerea altcuiva…ci mai degrabă este pentru femeia însăși. Cred că aceste imagini sunt menite să te facă să te simți mandră, puternica, încrezătoare in tine și frumoasă…nu exista o senzație mai plăcută decât acea de a te uita in fiecare zi la o imagine faină cu tine.

alina-botica-fotograf-boudoir-portret-bucuresti-studio-foto-1

alina-botica-fotograf-portret-sedinta-foto-boudoir-irina-b

alina botica fotograf portret boudoir glamour personal branding business bucuresti

alina-botica-fotograf-sedinta-foto-boudoir-bucuresti-irina-b-2

alina-botica-fotograf-boudoir-portret-bucuresti-studio-foto

De ce o sedinta foto de boudoir? 

Pentru că femeia modernă dorește să-și vadă ADEVĂRATUL EU. Pentru că vrea să existe in fotografii rafinate și să se bucure de curajul, frumusețea, senzualitatea, încrederea, vulnerabilitatea ei…

Femeia de azi vrea să fie fotografiata de mine pentru EA. Este posibil să existe și un partener in viata ei …. dar experiența nu este pentru el. Cu toate acestea, va avea un efect benefic și asupra vieții lor de cuplu.

Fie că dorește sa-și regăsească frumusețea autentica, fie că deja a găsit-o, o ședință foto de boudoir este o experiență fabuloasa, raw, unică pentru fiecare in parte.

Abia aștept sa te fotografiez!

Cu drag,

Alina

Machiajul nu este obligatoriu

Aici la studio există niște oameni talentați care te pot ajuta cu partea de make-up și coafat in cazul in care iți dorești, dar…

NU ESTE OBLIGATORIU.

Dacă ești o persoana ca mine (ai să fii surprinsă, dar asa sunt multe dintre clientele mele) o să-mi spui: “Alina, eu nu mă machiez, cel mult un ruj și un rimel și poate un fond de ten din când in când.”. Atunci chiar și cel mai putin intens machiaj ti se va părea mult.

Vreau să te simți și să arați ca TINE la această ședință foto, să nu fii constrânsă de ideea că trebuie să porți machiaj.

Iti promit că voi surprinde personalitatea și frumusețea ta indiferent de ceea ce alegi să porți in ziua respectivă (sau să nu porți 🙂 ).

alina-botica-fotograf-boudoir-portret-bucuresti-studio-foto-3
alina botica fotograf portret boudoir glamour personal branding business bucuresti

alina-botica-fotograf-portret-sedinta-foto-boudoir-simona-b

Ce spun clientele

Sedinta foto porneste de la 480Eur. Include consultanta telefonica si/sau online, acces la garderoba studioului, sesiune de vizualizare si alegere a imaginilor, imagini in format digital, schimbari de outfit, printuri etc.

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi oferta completa.

Iti voi raspunde, in maxim 48 de ore in timpul programului de studio (luni – vineri 10:00-17:00), pe adresa de e-mail furnizata in formularul de contact (verifica inca o data adresa de e-mail inainte de a apasa butonul TRIMITE).
In cazul in care nu primesti un raspuns in maxim 48 de ore, te rog sa verifici sectiunea “spam” a e-mail-ului tau sau sa-mi scrii un mesaj direct la alina@alinabotica.ro. Iti multumesc!
    Vreau sa ma sarbatoresc pe mine!Am ajuns la corpul pe care mi l-am doritCadou pentru ziua mea de nastereSunt insarcinata!Cadou de nunta pentru partenerul meuCadou pentru ziua de nastere a partenerului meuCadou pentru partenerul meu la aniversarea relatiei noastrePUR SI SIMPLU! 🙂

    Utilizand acest formular de contact esti de acord cu procesarea si colectarea datelor tale personale de catre acest site (obligatoriu - fara acest acord mesajul tau nu va ajunge la mine).

    Alina Botica fotograf boudoir sedinta foto bucuresti 1