fbpx

Buna, draga mea!

Sunt Alina Botică si sunt fotografa femeii moderne.

Lucrez in industria frumuseții de peste 10 ani de zile și nu mă refer aici la frumusețea artificială ci la frumusețea autentică și unică a fiecăreia dintre noi.

Femeile pe care le vezi pe acest site sunt femei non-model. 🙂 Sunt femei ca mine si ca tine, femei de carieră, mame, bunici, soții, femei pasionate de yoga, avocate, nutritioniste, medici și asa mai departe. Sunt femei pe care s-ar putea le întâlnești la o plimbare in parc, la coada la supermarket sau in fata școlii pentru a-și lua copiii. NU sunt modele profesionale.

Cred că experiența unei ședințe foto de boudoir in studioul Alina Botică este pentru toate femeile. Aceste imagini sunt menite să te facă să te simți mandră, puternica, încrezătoare in tine, frumoasă si nu exista o senzație mai plăcută decât aceea de a te uita la o imagine faină cu tine.

alina-botica-fotograf-boudoir-portret-bucuresti-studio-foto-1

De ce o sedinta foto de boudoir? 

Pentru că femeia modernă dorește să se vadă PE EA CU ADEVARAT. Pentru că vrea să existe in fotografii faine și să se bucure de curajul, frumusețea, senzualitatea, încrederea și vulnerabilitatea ei…

Femeia de azi vrea să fie fotografiata pentru EA. Dacă exista și un partener in viata ei cu siguranță aceasta experiența va avea un efect benefic și asupra vieții de cuplu.

Fie că dorește sa-și regăsească frumusețea autentica sau poate deja a găsit-o, o ședință foto de boudoir este o experiență fabuloasa, raw și unică pentru fiecare femeie in parte.

Abia aștept sa te fotografiez!

Cu drag,

Alina

Machiajul nu este obligatoriu

Aici la studio există niște oameni talentați care te pot ajuta cu partea de make-up și coafat in cazul in care iți dorești, dar…

NU ESTE OBLIGATORIU.

Dacă ești o persoana ca mine (ai să fii surprinsă, dar asa sunt multe dintre clientele mele) o să-mi spui: “Alina, eu nu mă machiez, cel mult un ruj și un rimel și poate un fond de ten din când in când.”. Atunci chiar și cel mai putin intens machiaj ti se va părea mult.

Vreau să te simți și să arați ca TINE la această ședință foto, să nu fii constrânsă de ideea că trebuie să porți machiaj.

Iti promit că voi surprinde personalitatea și frumusețea ta indiferent de ceea ce alegi să porți in ziua respectivă (sau să nu porți 🙂 ).

alina botica_fotograf boudoir bucuresti_studio foto_1
alina botica fotograf portret boudoir glamour personal branding business bucuresti

alina-botica-fotograf-portret-sedinta-foto-boudoir-simona-b

Ce spun clientele

Sedinta foto porneste de la 510 Eur. Include consultanta telefonica si/sau online, acces la garderoba studioului, sesiune de vizualizare si alegere a imaginilor, imagini in format digital, schimbari de outfit, printuri etc.

Completeaza formularul de mai jos pentru a primi oferta completa.

Iti voi raspunde, in maxim 48 de ore in timpul programului de studio (luni – vineri 10:00-17:00), pe adresa de e-mailfurnizata in formularul de contact (verifica inca o data adresa de e-mail inainte de a apasa butonul TRIMITE).
In cazul in care nu primesti un raspuns in maxim 48 de ore, te rog sa verifici sectiunea “spam” a e-mail-ului tau sau sa-mi scrii un mesaj direct la alina@alinabotica.ro. Iti multumesc!
    Vreau sa ma sarbatoresc pe mine!Am ajuns la corpul pe care mi l-am doritCadou pentru ziua mea de nastereSunt insarcinata!Cadou de nunta pentru partenerul meuCadou pentru ziua de nastere a partenerului meuCadou pentru partenerul meu la aniversarea relatiei noastrePUR SI SIMPLU! 🙂


    Alina Botica fotograf boudoir sedinta foto bucuresti 1