fbpx

Ce spun despre tine fotografiile tale de business? | Fotograf personal branding Bucuresti

portret business personal branding corporate alina botica fotograf bucuresti

În ziua de astăzi imaginea prin care îți reprezinți afacerea, o pui pe CV-ul tău sau ca poza de profil în rețelele de socializare este foarte importanta. În social media ai circa 4-5 secunde pentru a face o prima impresie (si e de preferat sa fie una buna 🙂 ). Pentru a opri interlocutorul din a trece mai departe și a lua contact cu business-ul tău este necesara o imagine care sa transmită profesionalism, deschidere, încredere.

Ma bucura faptul ca din ce în ce mai multe persoane din mediul de afaceri romanesc realizează ca o imagine buna aduce doar avantaje afacerii lor.

Abia în ultimii ani a luat amploare cerința pentru imaginile de branding personal bune, curate, profesionale, realizate de un profesionist. Dar, din păcate, vad încă multi antreprenori care nu realizează importanta acestora și se prezintă cu fotografii de la nunta sau de la botezul de acum X ani ori de pe la vreun eveniment la care au participat unde imaginea e aproape clara sau deloc, fundalul este unul total nepotrivit (vezi bradul de Crăciun, Iepurașul de Paste luminat de beculete, un trunchi de copac etc.).

Ca sa fie de actualitate, fotografiile de business ar trebui schimbate anual sau cel mult la 3 ani de zile.

fotografie de portret de alina botica cu raluca leonte bluza albastru electric cu volane

Probabil te gândești ca TU nu ai nevoie de o fotografie profesionala, dar îți pot spune ca TOATĂ lumea are nevoie de cel putin o fotografie profesionala indiferent ca ai un brand, o afacere sau ești angajat.

Iată câteva exemple de oameni care au nevoie de o imagine profesionista de brand personal: antreprenori, agenți imobiliari, avocați, notari, bloggeri, coach, directori corporate, stiliști, make-up artiști, actori, atleți, jurnaliști, persoane creative, autori, proprietari de afaceri, consultanți, modele, personal medical, fotografi, bucătari etc. TOATĂ LUMEA!

Gândește-te la pozele de business ca atunci când te pregătești pentru o prima întâlnire cu o persoana de interes. Cum te-ai îmbrăca pentru a face o anumita impresie? Ce ai vrea sa transmiți astfel încât sa stârnești interesul interlocutorului?

Cu ce te ajuta o fotografie profesionala in business si branding personal:

 • Demonstrezi profesionalism și creezi credibilitate. Oamenii angajează oameni pe care ii cunosc, în care au încredere.
 • Sa comunici despre brand-ul tău, sa îți arăți personalitatea și sa te diferențiezi de competiție. Oamenii fac afaceri cu oameni, nu cu firme!
 • Câștigi încrederea potențialilor tai clienți și prezinți un brand consistent pe măsura ce îți dezvolți afacerea.
portret business personal branding corporate alina botica fotograf bucuresti roxana domnica nicoleta ababei

Tu când programezi ședința ta foto în studioul de portret Alina Botică? Abia aștept să te cunosc și să te fotografiez, asa că dacă ești pregătită rezerva ședința ta foto sau contactează-ma dacă ai întrebări și îți răspund cât de repede.  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  ten − 6 =

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.