fbpx

Sedinta foto maternitate | Alina Botica fotograf portret si boudoir Bucuresti

andreea andronic fotografie de maternitate fotograf alina botica in studio foto din bucuresti

Ședința foto de maternitate este una dintre pasiunile mele. Poate pentru că acum 10 ani de zile, când mi-am început carieră în fotografie, prima ședință foto a fost una de maternitate, dar în special pentru că îmi place să încurajez femeile să se simtă frumoase în această perioada plină de schimbări.

alina-botica-fotograf-portret-premii-master-awards-maternitate-1

Sarcina este un moment special în viața oricărei femei. Dar nu toate femeile se pot simți frumoase și uneori le este greu să accepte schimbările prin care trece corpul lor. O ședință foto de maternitate în stilul fotografiei de boudoir cred că este un mod minunat de a încuraja femeile, de a le ajuta să-și accepte corpul și să vadă cât de uimitor este acesta, de a le arată cât sunt de frumoase în acest moment unic.

Femeile care au ajuns în față aparatului meu de fotografiat mi-au împărtășit că experiența în sine este una de empowerment, terapeutică și le-a schimbat viața. Îmi place tare mult să le surprind frumusețea, strălucirea, anticiparea din timpul sarcinii în imagini cât mai simple, fără cadre aglomerate…de multe ori chiar fără haine astfel încât nimic să nu atragă atenția de la subiectul principal. Tocmai aceste portrete atemporale le-au ajutat să redefinească modul în care privesc schimbările prin care corpul lor trece în această perioadă.

andreea andronic poze maternitate boudoir fotograf portret alina botica studio foto in bucuresti

În studioul de portret Alina Botică din București, scopul meu este de a crea pentru tine o experiență cu adevărat unică, o zi de neuitat, o zi de răsfăț, în care TU, viitoare mamă, să te simți relaxată, frumoasă, strălucitoare, sexy, puternică.

alina-botica-fotograf-portret-premii-master-awards-maternitate-2

Pentru multe femei, aceasta este prima experiență de ședință foto profesională. Scopul meu ca și fotograf profesionist este de a-ți oferi cea mai relaxantă experiență, de a te ghida pe tot parcursul sesiunii foto și de a-ți pune în evidență cele mai faine trăsături care să complimenteze burtica în care se află pruncul tău.

Momentul cel mai bun pentru ședința ta de maternitate este între 32 și 36 de săptămâni, iar dacă ai parte de o sarcina multiplă atunci cel mai bine între săptămânile 27 și 31.

andreea andronic fotografiata de alina botica in studio foto bucuresti la o sedinta de maternitatea

Pregătită de ședința ta foto de maternitate?! Scrie-mi și revin cu mai multe detalii în maximum 48 de ore (excepție făcând zilele de weekend și sărbători legale), pe e-mailul furnizat de tine. Abia aștept sa te fotografiez!

 
    Vreau sa ma sarbatoresc pe mine!Am ajuns la corpul pe care mi l-am doritCadou pentru ziua mea de nastereSunt insarcinata!Cadou de nunta pentru partenerul meuCadou pentru ziua de nastere a partenerului meuCadou pentru partenerul meu la aniversarea relatiei noastrePUR SI SIMPLU! 🙂


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    2 × 5 =

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.