fbpx

Cu ce te ajuta o fotografie de business profesionala

Info

Info

Testimoniale

portret business personal branding corporate alina botica fotograf bucuresti consuela dezso 1

„Such a loving experience, completely stress-free. Alina is friendly, fun, and applies extreme professionalism in what she does. Hands down the best photos and photography experience I’ve had. Alina’s down to earth personality and love for what she does shines through every interaction you have with her. Thank you!”

Consuela

portret business personal branding corporate alina botica fotograf bucuresti oana jajae

„O experienta minunata! Alina si Nancy sunt nu doar talentate, dar au un “extra simt” care le ajuta sa redea atat de bine personalitatea fiecarei persoane! Recomand din toata inima!”

Oana

„Sunt cele mai frumoase imagini cu mine, pe care le-am vazut in intreaga mea viata de pana acum. Efectiv m-ai lasat fara cuvinte. Fabulos ai lucrat, fabulos absolut! La cel mai inalt nivel cu putinta, Alina! Sunt impresionata asa cum nici nu mai tin minte cand am fost de munca cuiva. Multumesc din tot sufletul, Alina draga!”

Monica

„O sedinta foto cu Alina Botica este mai mult decat atat, este ca o terapie in urma careia pleci cu forte proaspete, este despre atitudine, rasfat, bun gust, prefesionism. Aici nu interactioneazi doar cu arta fotografiei dar si cu cea a frumosului in genere. O sedinta foto relaxanta ca o iesire cu fetele.”

Corina

REZERVA SESIUNEA TA FOTO DE BUSINESS

Imaginea ta este foarte importanta in mediul de business si te voi ajuta sa fii prezent(a) pe piata cu o imagine profesionista.

Preturile sesiunilor foto de portret business si branding personal pornesc de la 300 EUR.

 Iti voi raspunde in maxim 48 de ore in timpul programului de studio (luni – vineri 10:00-17:00) pe adresa de e-mail furnizata in formularul de contact. In cazul in care nu primesti un raspuns in 48 de ore, te rog sa verifici sectiunea “spam” a e-mail-ului tau sau sa-mi scrii un mesaj la alina@alinabotica.ro. Iti multumesc!


    Utilizand acest formular de contact esti de acord cu procesarea si colectarea datelor tale personale de catre acest site (obligatoriu - fara acest acord mesajul tau nu va ajunge la mine).