fbpx

Meriti dragoste, apreciere, blândețe… | Fotograf portret și boudoir București

poza femeie în lenjerie intimă cu citat You yourself, as much as anyone in the universe, deserves your love and affection. Buddha

“You yourself, as much as anyone in the universe, deserves your love and affection.” – Buddha

Te provoc la un scurt exercițiu.

Gândește-te, pentru câteva secunde, la tot ceea ce iubești în viața ta.

Cât timp a trecut pana te-ai menționat pe TINE (asta dacă te-ai menționat)?

De cele mai multe ori nu ne gândim și la noi în momentul în care ne aducem aminte tot ceea ce iubim în viața noastră. Suntem obișnuite sa avem mai întâi grija de ceilalți și apoi de noi, în special cele care dintre noi care au copii, parteneri de viață sau părinți în varsta.

Acțiunea de a ne iubi pe noi, acest self-love de care se tot vorbește în ultima vreme, ar trebui sa fie cea mai ușoară activitate. Și totuși nu este! Mai ales intr-o societate care insista sa te faca se te simți inadecvata, nedorita, insuficienta dacă nu ești în anumite standarde, nu ai x, y, z lucru, casa, mașină etc.

Probabil ca de acum te tot intrebi care este legătură între iubirea de sine și ședințele foto de portret sau boudoir. Pai, uite, aud de multe ori “Suna foarte fain, dar eu nu as putea sa fac asta pentru ca nu sunt frumoasa, nu am corp de model, sunt prea grasa, sunt prea slaba, nu sunt sexy, nu pot cheltui atatia bani pentru mine etc. [insereaza aici orice alt motiv].

Dar o sesiune de portret sau boudoir nu este despre a fi perfect (cine este perfect pana la urma și la urma?) ci este despre self-love, despre acel act de a te vedea prin ochii altcuiva, de a vedea ce alții văd din exterior, fără critica, fără sa despici firul în patru despre tine, corpul tău. #berealnotperfect este unul dintre hashtagurile mele preferate și vorbește despre acea acceptare de sine, despre actul de a ne oferi și noua un pic de grija, de blândețe, de dragoste, de admirate. Pana la urma cea mai importanta relație este cea pe care o avem cu noi înșine. De ce nu ne-am oferi aceesi grija și compasiune pe care o oferim celor din jur?

Iti promit ca tot ceea ce crezi tu ca trebuie sa ai, sa faci înainte de a te bucura de o sesiune foto de portret sau boudoir nu este necesar. Cel mai bun lucru pe care il pot face este sa-ti temperezi criticul interior, de fapt da-l pe mute de tot, si apoi sa “sari”. Stiu ca poate fi un pic înspăimântător sau prea mult, dar sunt aici pentru tine. Chiar iubesc emotiile pe care le ai înaintea sesiunii foto…asta înseamnă ca faci ceva pentru tine, ceva in care te implici 100%…doar pentru tine, ceva de care iti pasa.

Inteleg ca ti se pare ca nu meriti, ca nu arati suficient de bine, ca nu pot investi atat de mult in tine, dar jobul me este sa creez cele mai faine imagini cu tine, nu sa te judec, nu sa studiez fiecare bucățică a corpului tau in căutarea a ceea ce tu consideri a fi un defect sau ceva mai putin decay perfect. Eu te VAD PE TINE…si da, te asez in cea mai faina lumina, in cea mai potrivita pozitie, iti ofer ghidare pe tot parcursul sesiunii foto tocmai ca sa iti arat o latura a ta cu care poate nu ești încă obișnuita.

femeie în body culoarea pielii intr-o poziție senzuala

Dacă te-am convins ca meriți putina iubire de sine și ești enough așa cum ești acum, în acest moment al vieții tale, scrie-mi ca sa vorbim despre sesiunea ta foto.
    Vreau sa ma sarbatoresc pe mine!Am ajuns la corpul pe care mi l-am doritCadou pentru ziua mea de nastereSunt insarcinata!Cadou de nunta pentru partenerul meuCadou pentru ziua de nastere a partenerului meuCadou pentru partenerul meu la aniversarea relatiei noastrePUR SI SIMPLU! 🙂


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    10 + seven =

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.