fbpx

Outfit-ul go to pentru boudoir | Fotograf boudoir București – Alina Botica Studio

fotografie alb negru dans campaniaRawYou_Fotograf portret boudoir Alina Botica_2020_ (7)

Eu sunt fotograful zen așa ca prefer ca totul sa fie fără stres și fără prea multa agitație. Astăzi o să-ți povestesc despre piesa de vestimentației go to pentru sesiunile de boudoir. Dacă nimic altceva nu găsești în garderoba ta cu siguranță ai cel puțin un BODY. Da, despre body este vorba.

Body-ul se cam găsește în garderoba oricărei femei, iar dacă nu îl ai în casa este una dintre piesele vestimentare care o poți comanda destul de ușor de pe internet, la un preț relativ mic, deci nici nu este nevoie sa mergi musai la shopping aviz pentru cele cărora umblatul prin magazine nu le face bine la zen. Și eu am cam început sa fiu una dintre acele persoane și dacă am chef de shopping vreodată mă duc ziua, la prima ora când se deschid magazinele, dar știu ca nu toată lumea are luxul asta.

fotograf boudoir conformatie corp xl voluptos

Body-ul avantajează orice conformație a corpului indiferent de varsta sau număr de kilograme. Crede-ma! Am fotografiat multe femei pana acum din toate categoriile de varsta și diverse forme ale corpului. Iar dacă nu mă crezi pe cuvânt te provoc sa programezi sesiunea ta foto de boudoir și vei vedea. Hahahaha.

Dacă ai câteva kilograme în plus care te supăra poți lua un body modelator pentru ședința foto și gata…problem solved, nu trebuie să-ți mai faci griji pentru ele sau sa te stresezi ca nu ai timp suficient sa le dai jos pana în ziua programării. Nu ca te-aș sfătui vreodată sa pui o asemenea presiune pe tine! Dacă mă urmărești știi ca în studioul meu încurajăm femeile sa se simtă frumoase în corpul lor, așa cum e el în acea perioada a vieții lor și sa se bucure de acest dar minunat, casa noastră portabila. Iar dacă ești nou venită pe acest blog tocmai ai aflat. Felicitări! Ești frumoasa așa cum ești!

Te încurajez sa aduci la ședința foto de boudoir cel puțin un body. Și așa mă bucur când asculți sfatul meu! Stresează-te mai puțin de ceea ce vei purta, eu sunt un fotograf profesionist și ne vom descurca cu orice vei aduce la sesiunea foto de budoar.

P.S. Poate fi și un costum de baie întreg…

Esti gata pentru sesiunea ta foto? Dacă ai nevoie de mai multe info sau dacă deja te-ai hotărât sa programezi o sesiune foto completează, te rog, formularul de mai jos și în maxim 48 de ore revin cu răspuns la întrebările tale sau cu oferta completa.

Error: Contact form not found.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.