fbpx

GlamUp – un cadou pentru tine și partenerul tau în luna iubirii | Fotograf portret și boudoir București

“GlamUp” este campania de Sf. Valentin și Dragobete care iti oferă atât un boost de încredere și feminitate printr-o ședința foto de portret glamour la un preț promoțional cât și un cadou inedit pentru partenerul tău.

Am deschis aceasta campanie, pentru prima oară, anul trecut de Crăciun când contemplam ultimii doi ani din viață noastră, toată tristetea din jur, toate hopurile pe care le-am întâmpinat, toate ocaziile pe care nu le-am avut ca sa facem lucruri care ne aduc bucurie.

Pentru ca a avut un ecou minunat și unele dintre voi mi-ați spus cât de mult v-ați dorit o astfel de sesiune, dar nu mai erau locuri disponibile, am decis sa o readuc în prim plan chiar în timp util pentru luna februarie, luna iubirii.

Ce zici dacă ți-ai face acum acest cadou?! Dar dacă ar fi un cadou numai bun și pentru partenerul tău? Eu zic ca sigur s-ar bucura de un set de imagini senzuale cu tine.

Te încurajez ca pentru circa 2 ore cât durează o ședința foto GlamUp sa fii doar FEMEIE, te provoc sa ai un singur rol și să-l îmbrățișezi cu toată inima și ființă ta. Lasă grijile la usa studioului (le poți lua înapoi după ședința foto, dar am senzația ca vor rămâne în urma…cel puțin pentru ziua respectiva).

Sesiunea foto Glam UP în editie limitata:

  • are loc in studioul meu din Bucuresti
  • include make-up soft glam si hairstyle lejer
  • dureaza aproximativ 120 de min cu tot parte de make-up și alegerea imaginilor favorite
  • sesiune de alegere a imaginilor pe care vrei sa le păstrezi (are loc după ședința foto)
  • imbracam un singur outfit (acum e momentul sa îmbraci ACEA rochie care isi aștepta ocazia specială sau setul acela de lenjerie pe care nu ai apucat să-l porți)*
  • include 5 imagini in format digital**
  • imaginile sunt editate profesional in stilul studioului Alina Botica

Costul este de doar 350Eur fata de 600 Eur cât ar costa o astfel de sesiune în afara perioadei promoționale.

*Se poate adăuga fotografierea în extra outfit contra cost: 100 Eur/outfit – pentru acest tip de sesiune se poate adăuga doar un outfit în plus deoarece atat ne permite timpul.

**Se pot achizitiona imagini suplimentare contra cost astfel:

  • 5 imagini – 120 Eur
  • 10 imagini – 210 Eur
  • 1 imagine – 30 Eur

“A fost o experienta pe care as repeta-o oricand pentru ca rezultatul a fost peste asteptarile mele. WoW-ul pe l-am simțit cand ma uitam la fotografii la finalul sedintei foto il am in minte si acum. De fiecare data cand ma uit la fotografiile alese imi vine sa sun sa mai fac o programare :)” – Alina D.

“Sesiunea foto m-a ajutat să mă văd mai frumoasă, să îmi văd laturile feminine pe care le ascunsesem într-un sertar. Mi-au plăcut foarte mult și pozele raw și am fost surprinsă încă de atunci de multe lucruri frumoase, pe care nu le mai vedeam în oglindă. Plus că, în cele mai nasoale zile, pot să mă uit la câte o poză și să mă imaginez pe coperta unei reviste, unde totul e frumos și viața este perfectă! 😍” – Ana M


Apăsând pe butonul de mai jos poți vedea exact zilele disponibile, iti poți alege data și ora potrivite pentru tine și poți programa sesiunea foto. După ce vei rezerva data și ora vei primi un e-mail de la mine în care iti voi da mai multe detalii despre cum putem finaliza rezervarea și bloca locul în calendar.

fotograf portret business glamour personal branding alina botica in bucuresti cu studio foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.