fbpx

Top 6 neliniști ale clientelor înainte de ședința foto | Fotograf portret si boudoir Bucuresti

Se intampla tot timpul…ședința foto a unei cliente este la câteva zile distanta și ea începe sa se panicheze. Înțeleg ca o ședința foto, fie ea de boudoir, de portret sau de personal branding, necesita o doza de curaj pentru ca este o experiență foarte intimă așa ca voi încerca să-ți răspund la ingrijorari prin acest articol.

fotografie alb negru dans campaniaRawYou_Fotograf portret boudoir Alina Botica_2020_ (7)

1. NU STIU SA POZEZ

Asta e cea mai ușoară ingijorare de înlăturat. Nu trebuie sa știi sa pozezi, nici măcar un pic. Te voi ghida pas cu pas. Voi exemplifica eu fiecare poziție în parte iar tu va trebui doar sa oglindești ceea ce fac eu. Și chiar dacă nu ne iese din prima eu voi continua sa te ghidez pana vom ajunge la poziția potrivită.

2. ACNEE

Da, se intampla! Coșurile sunt nasoale, dar nu un capăt de țară și nici măcar un motiv de îngrijorare pentru tine. Chiar ai crezut ca zeul coșurilor le-a iertat ca prin magie pe clientele mele? Dacă da, atunci te-ai înșelat amarnic. Se editează cu ușurință coșurile din fiecare imagine pe care o alegi. No problem, no stress. Acel cos care a apărut ca prin minune cu o zi înainte de sesiunea ta foto și decide sa mai stea un pic nu va rămâne o amintire permanenta în imaginile tale.

 

3. PERIOADA MENSTRUALA

Inteleg ca este cel mai urat lucru care ți se poate întâmplă în ziua sesiunii foto, dar asta nu va afecta imaginile pe care le vei primi. Suntem un studio format doar din femei așa ca înțelegem starea pe care o ai. Ia cu tine o pastila contra durerii în cazul în care vei avea nevoie de ea și câteva produse feminine extra. De asemenea, putem avea oricâte pauze de toaleta sunt necesare așa ca nu te îngrijora fără motiv. Începe ziua cu niște fructe proaspete, un pad încălzit și de acolo ne ocupam noi.

4. NU SUNT FOTOGENICA

Nu cred ca ne naștem fotogenică, dar cu puțin ajuta putem deveni. Ajutorul acela sunt EU. Ca și fotograf profesionist este job-ul meu sa capturez cele mai faine imagini ale tale. Imagini de care sa te îndrăgostești, poate nu de toate, dar măcar de câteva. Știu ca suna socant ideea ca ai putea sa iubești o imagine cu tine, dar iti promit ca se va întâmpla. Te rog sa nu-ți închipui ca femeile pe care le vezi pe site-ul meu sau pe profilele mele de social media sunt modele pentru ca nu sunt. Sunt femei non-model, ca mine și ca tine! Vino la ședința foto cu inima și mintea deschise și ai încredere în mine. Am reușit sa surprind frumusetea fiecărei femei care s-a așezat în fata aparatului meu de fotografiat. Și asta te include și pe tine!

5. PROBLEME LEGATE DE CORPUL MEU

Tânjesc după ziua când fiecare femeie se va simți confortabil în corpul ei indiferent de conformație, de varsta, după ziua în care ne îmbrățișăm rotunjimile, părțile mai putin ferme, vergeturile, ridurile, ziua când nu le mai privim ca pe niște defecte. Acestea fiind spuse, cunosc femeile destul de bine – chiar sunt una dintre ele hahaha – și știu ca fiecare dintre noi se lupta cu demonii interiori, cu iubirea de sine, cu increderea în sine și oricât de mult aș spune eu ca sunt frumoase tot isi vor fi dorit sa fi scăpat de câteva kilograme înainte de sesiunea foto. Dacă te regăsești în ce scriu sa știi ca nu sunt la prima încercare. Majoritatea femeilor care ajung în studioul meu lucrează la stima de sine, la increderea în ele doar ca pe parcurs mai întâmpina și niște hopuri.

Mi-am petrecut ultimii 10 ani din viață fotografiind femei diferite și fiecare dintre ele extraordinara în felul ei. Am învățat mici trucuri prin care sa scot în evidenta ceea ce femeile iubesc la ele și sa ascund ceea ce numim “defecte”. Voi folosi lumina, unghiurile de fotografiere și posturile corpului astfel încât sa ai cele mai faine imagini cu tine. Voi încerca să-ți schimba părerea cu privire la ceea ce consideri tu “defecte”, dar nu mă aștept ca fiecare femeie sa fie pregătită pentru acest pas…INCA. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.