fbpx

Sedinta foto de portret | Ana Maria Tanasescu

Sedinta foto de portret cu Ana a fost o provocare pe care am acceptat-o fara sa ma gandesc prea mult. Dupa ce am pus gandurile pe hartie au inceput sa vina si emotiile.

De ce va spun despre emotii? Pentru ca Ana Maria este si ea fotograf de nunta…si o sedinta foto cu un alt fotograf vine cu o serie de intrebari si emotii. Intrebari cum ar fi: “Daca nu-i place rezultatul final?”, “Daca ma critica prea mult?”, “Daca nu avem aceeasi viziune asupra lucrurilor?”, “Daca nu asculta ceea ce ii spun?” si multe altele si emotiile rezulta din toate ipotezele care iti trec prin cap raspunzand acestor intrebari.

Dar pentru ca un fotograf este un om la fel ca ceilalti am decis sa las aceste intrebari de o parte si sa infrunt sedinta foto cu maxim de bucurie si veselie. Si asta am si facut iar rezultatul a fost unul pe masura.

De la primele imagini pe care le-am susprins am creat o legatura cu Ana…la una dintre imagini chiar ne-au dat lacrimile pentru ca surprinsesem in ea adevarata personalitate a Anei…un om vesel, fericit, plin de viata care traieste cu intensitate maxima tot ceea ce i se intampla.

Va las in continuare sa vizionati imaginile cele mai reprezentative zic eu pentru personalitatea Anei.

Multumim Simona Niculae pentru machiajul minunat si coafura asortata :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 10 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.