fbpx

Exista in imagini | Fotograf portret

Se spune ca fotografului ii sta bine in spatele aparatului de fotografiat. Dar cum ar sti fotograful ceea ce simte fiecare dintre voi, cei care pretuiti fotografiile, in timpul unei sedinte foto daca nu prin propria experienta?

Sunt genul de om caruia nu-i place sa stea in fata aparatului de fotografiat ci ii place sa surprinda, din spatele lui, frumusetea si emotia, lumina din interiorul fiecaruia, bucuria pe care o simte fiecare dintre voi in ziua nuntii, frumusetea din interiorul vostru intr-o sedinta de portret.

Sunt omul cu temeri, mai bine zis femeia cu temeri (barbati am intalnit prea putini care sa-si faca griji in privinta aspectului fizic) in ceea ce priveste greutatea, parul, dintii, sprancenele si altele. Le stiti si voi, dragelor, la fel de bine. Pe cat de rar am intalnit barbati ingrijorati de aparitia in fata aparatului de fotografiat pe atat de des am intalnit femei frumoase la exterior si in interior care sunt tematoare cand dau ochii cu aparatul de fotografiat.

Dragelor, nimeni nu e perfect si nici nu trebuie. De fiecare data cand mi se face o fotografie ma gandesc cu groaza la cum va iesi, la faptul ca nu am greutatea ideala si ca asta se vede in imagini, la faptul ca am deviatie de sept ceea ca face ca zambetul meu sa fie un pic inclinat intr-o parte, nu am parul atat de des si lung si ondulat pe cat mi-as dori sa fie, nu am mainile subtiri dar pana la urma toate aceste lucruri fac parte din farmecul meu personal, iar ochii sunt oglinda sufletului…asa se zice! Un zambet, chiar daca un pic inclinat, care se vede si in ochi este un lucru foarte important intr-o imagine. Conexiunea care se creaza atunci intre client si fotograf este la punctul maxim. Sa te uiti in ochii cuiva si sa-i zambesti cu adevarat, cu tot sufletul tau lasat sa iasa la iveala, este minunat, este PERFECT!

Trebuie sa existi in imagini, ca peste ani si ani, generatiile urmatoare sa se bucure de ele. Te provoc ca anul acesta sa rezervi timp pentru o sedinta foto, cel putin una, cu tine si pentru tine! Esti frumoasa! Incerca sa te acceptati asa cum esti, sa treci peste orice tip de bariera fie fizica sau emotionala si sa NU-TI FIE FRICA SA FII TU!

And so I let myself out! Meet the photographer! 🙂

“To be beautiful means to be yourself. You don’t need to be accepted by others. You need to accept yourself.” -Thich Nhat Hanh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.