fbpx

GlamUp – un boost de încredere și feminitate pentru Craciunul 2021 | Fotograf portret și boudoir București

“GlamUp” este campania de Crăciun care iti oferă un boost de încredere și feminitate printr-o ședința foto de portret glamour la un preț promoțional.

Ultimii doi ani au fost niște ani tare grei. Au venit cu angoasa, cu suferință, cu dezechilibru, cu nesiguranță, cu incertitudine, cu pierdere, cu tristețe așa ca pe anul 2021 îl văd ca pe un milestone. Il văd ca pe un an care ne obliga la schimbare, la transformare (chiar și numerologic vorbind este un an cu Vibrație 5, un an al schimbărilor profunde)…în mai bine, în mai frumos, cred eu, ca sa putem alina tot ceea ce doare.

Ideea acestei campanii a venit gândindu-mă la acești ultimi doi ani. Trăind în nesiguranță începem sa ne pierdem pe noi, sa nu ne mai regăsim, poate sa devenim un pic mai neglijente cu noi și aspectul nostru (pentru ca nah dacă ieși mai rar din casa și nu ai un job în care cineva trebuie sa te vadă la fata în fiecare zi sau nu mergi zilnic la birou ai tendința sa stai mai mult în haine de casa) și asta poate contribui încet, încet la pierderea încrederii în noi, la intrarea intr-o stare de letargie și mai apoi chiar la depresie.

Si pentru ca ocaziile în care sa îmbrăcăm rochiile acelea frumoase pe care le avem în șifonier, sa purtam un ruj roșu au fost destul de rare, m-am gândit ca ședințele foto din cadrul acestei campanii sa iti ofere ocazia perfecta sa dai viata ACELEI rochii. De ruj ne ocupam noi pentru ca make-up artista mea va avea grija sa te răsfețe cu un soft glam make-up și un coafat lejer.

Pentru ca sunt un fotograf minimalist în abordare îmi doresc sa ai imagini care sa vorbească despre tine și nu despre o sărbătoare anume. Am decis ca sesiunile foto sa nu aibă un decor de Crăciun ci un set-up cât mai aerisit si simplu care sa te aducă pe tine în prim plan. Astfel, portretele tale nu vor depinde de un moment în timp ci vor fi la fel de relevante și frumoase și peste 3 ani intr-o zi de primavara…În schimb, un decor de Craciun care azi este la moda și-ar putea pierde din farmec peste 5 ani, iar eu îmi doresc sa te uiți cu drag la imaginile tale și odată cu trecerea timpului și a sărbătorilor.

Pentru ca în tot restul anului ești mama, partenera de viață, soție, iubita, fiica, sora, mătușa, bunica, prietena, menajera, bucătăreasă, femeie de cariera etc. te provoc ca pentru circa 2 ore cât durează o ședința foto GlamUp sa fii doar FEMEIE, te provoc sa ai un singur rol și să-l îmbrățișezi cu toată inima și ființă ta.

Sesiunea foto Glam UP în editie limitata:

  • are loc in studioul meu din Bucuresti
  • include make-up soft glam si hairstyle lejer
  • dureaza aproximativ 120 de min cu tot parte de make-up și alegerea imaginilor favorite
  • sesiune de alegere a imaginilor pe care vrei sa le păstrezi (are loc după ședința foto)
  • imbracam un singur outfit (acum e momentul sa îmbraci ACEA rochie care isi aștepta ocazia specială)
  • include 5 imagini in format digital*
  • imaginile sunt editate profesional in stilul studioului Alina Botica

Costul este de doar 350Eur fata de 600 Eur cât ar costa o astfel de sesiune în afara perioadei promoționale.

*Se pot achizitiona imagini suplimentare contra cost astfel:

  • 5 imagini – 120 Eur
  • 10 imagini – 210 Eur
  • 1 imagine – 30 Eur

Sesiunile au loc doar între 22 noiembrie și 3 decembrie și o poți rezerva pe a ta făcând click AICI.

fotograf portret business glamour personal branding alina botica in bucuresti cu studio foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.