fbpx

Uită-te la TINE în poze care crezi ca “nu te flatează” | Fotograf portret și boudoir București

alina botica fotograf boudoir portrete intime din bucuresti

Stii ce aud de la toate clientele mele ( am fotografiat deja peste 200 de femei)? “Nu sunt fotogenică! Nu ies bine în poze!” – asta aud de la toate cele care m-au onorat cu prezenta lor în fata aparatului de fotografiat.

monica sedinta foto boudoir portret cu fotograf boudoir portret alina botica in bucuresti

Sunt mai multe lucruri care contribuie la modul în care arăți intr-o imagine, de la lumina, la poziție, expresie etc, dar cel mai important este disconfortul. E sentimentul similar cu “Nu îmi place vocea mea când mă aud într-un video”. Suntem obișnuite sa ne uitam la noi dintr-o singura perspectiva, cea familiara noua, dintr-un singur unghi, practic nu ne putem vedea din perspectiva celorlalți, așa cum ne văd ei.

În momentul în care ne uitam la poze cu noi ne vedem din alt unghi, ceea ce e diferit de ce vedem noi, vedem altceva decât suntem obișnuite, creierul nostru interpretează asta ca fiind inconfortabil ceea ce se traduce în rău, greșit. Cu cât ne uitam la mai multe poze cu noi, din toate unghiurile inclusiv cele “neflatante”, ne obișnuim mai mult cu imaginea noastră și ne dam seama ca suntem aceeași persoana faina ca și în fotografia “flatanta”.


Am o tema de casa pentru tine.

Ia o poza cu tine care nu iti place. Uita-te la ea în fiecare zi și scrie ce sentimente iti provoacă. Observi vreo diferența după 2 saptamani? Dar după o luna de zile?


Găsești aici și câteva sfaturi despre cum sa faci selfie-uri mai bune și cum sa devii fotogenică în 3 pași simpli. Iar dacă ai nevoie de un boost de încredere în tine scrie-mi ca sa programam sesiunea ta foto.

fotograf portret business glamour personal branding alina botica in bucuresti cu studio foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − eighteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.