fbpx

Cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam face mie | Miss L | Fotograf portret și boudoir București

“Draga Alina, nu ne cunoaștem, dar mi-ar plăcea sa se întâmple acest lucru, cât mai repede posibil.” – așa îmi răspundea Miss L. la unul dintre e-mailurile pe care l-am trimis celor abonate la newsletterul meu, în primele zile de pandemie.

Peste fix 4 luni de zile ne vedeam și cunoasteam live la ședința foto de boudoir. “Vreau sa mă sărbătoresc pe mine! Acesta ședința va fi un gest pentru mine, mă va ajuta sa descopăr, poate, aspecte importante pentru mine.” îmi scria Miss L la motivul pentru care isi dorește aceasta ședința foto.

“Aveam asteptari foarte mari (sunt exigenta tare) si temeri ca nu imi vor fi îndeplinite, dar a fost EXCELENT! La nivelul asteptarilor sau chiar peste! Mi-a ridicat moralul pana la cer! M-am simțit frumoasa și sexy!” – îmi marturisea Miss L. Iar eu mă topeam de emoție pe măsură ce parcurgeam feedback-ul ei și îmi dădeam seama cât de mult pot ajuta prin ceea ce fac.

Chiar dacă poate nu iti vor plăcea toate imaginile de la sesiunea foto (ceea ce e și normal), dar sigur știu ca vor exista câteva de care te vei îndrăgosti și care te vor ajuta cu un boost de încredere, te vor ajuta sa te vezi prin ochii altcuiva din exterior, te vor ajuta sa vezi cât ești de frumoasa.

Cand am întrebat-o dacă ar recomanda prietenelor ei o ședința foto în studioul meu mi-a zis entuziasmata: Absolut! Pentru o mie de motive: este un cadou pentru ele, se simt rasfatate, isi vor aminti cu drag toata viața de sesiune, se vor simți mai frumoase ca niciodată!”

Bineînțeles ca poate fi un cadou și pentru partenerul de viață, dar cel mai important cadou va fi cel pentru TINE. “Iti mulțumesc foarte mult pentru experiență, Alina! Pur și simplu a fost cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam face mie. Ca el este așa de entuziasmat – este bonus, dar înainte de orice, a fost pentru sufletul meu.” – Miss L.

Scrie-mi și hai sa programam ședința ta de boudoir.
    Vreau sa ma sarbatoresc pe mine!Am ajuns la corpul pe care mi l-am doritCadou pentru ziua mea de nastereSunt insarcinata!Cadou de nunta pentru partenerul meuCadou pentru ziua de nastere a partenerului meuCadou pentru partenerul meu la aniversarea relatiei noastrePUR SI SIMPLU! 🙂


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    18 + 14 =

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.