fbpx

Dress for the life YOU want

alina-botica-fotograf-glamour-portret-boudoir-bucuresti-loredana-cismas-2

Acum ca anul s-a încheiat, luna decembrie cea cu nostalgii și rezoluții a trecut, suntem gata sa începem un an nou cu forțe proaspete și să îndeplinim tot ceea ce ne-am propus. Așa-i? Ce-ai zice dacă una dintre rezoluțiile pentru anul ce vine ar fi sa te imbraci pentru viața pe care ti-o doresti?

Te-ai întrebat vreodată cum ai vrea să fie viața ta? Plină de petreceri glam, liniștită la malul marii, într-un sătuc de munte, într-un oraș cosmopolit, cu propria ta afacere născuta dintr-o pasiune, cu multe călătorii în interes de serviciu sau personale, o combinație intre toate acestea?

monica barbulescu 50 ani fotografie de fotograf portret alina botica din bucuresti

Ti-am dat deja o idee la care sa te gândești în aceasta a doua zi din an. Toarnă niște șampanie într-un pahar și hai să vizualizam împreună hainele care fac parte din viața pe care ți-o dorești TU. Cum arata? Care este outfit-ul în care te visezi îmbrăcată?

Știai ca hainele pe care le îmbrăcăm, nu mă refer doar la cele care se văd ci și la lenjeria intimă, sunt în strânsă legătură cu felul în care gândim despre noi, cu încrederea în noi, chiar și cu nivelul hormonilor și ritmul cardiac?

Roxana Domnica portret glamour cu perle si sacou de fotograf portret Alina Botica

Poate te întrebi cum sa ai o relație de prietenie cu hainele tale și corpul tău… Ani de zile m-am ascuns în spatele hainelor pentru ca nu am avut niciodată un corp conform standardelor, am fost întotdeauna rotunjoara, excepție făcând câțiva ani. Mi-am dat seama ca forma corpului nu este cea care ne definește pe noi sau relațiile noastre…ci noi. Așa ca te invit sa începi sa te îmbraci pentru a-ți iubi corpul. Cum?

  • Folosește haine care sa te inspire, nu ca să-ți ascunzi corpul
  • Da-ți voie sa porți hainele pe care chiar îți dorești sa le porți, nimeni altcineva nu îți va da aceasta permisiune…doar tu
  • Bucură-te de „hainele bune” în fiecare zi nu doar la ocazii speciale…sunt făcute pentru a fi purtate nu păstrate în șifonier
  • Cere ajutorul unui specialist pentru a identifica piesele care te avantajează și apoi enjoy!
  • Alege o lenjerie intima care ți se potrivește. Scoate din șifonier body-ul acela din catifea care îți îmbracă formele și care te face sa te simți atât de senzuala și îți da încredere în tine
  • Concentrează-te pe ceea ce simți când îmbraci niște haine și nu pe numărul de pe eticheta
  • În acest nou an bucură-te de corpul tău și de ceea ce este el capabil sa facă, nu-l mai judeca
  • Nu uita! Un corp puternic este un corp sexy!

Joacă-te cu hainele pe care le ai în dulap, adu-ți aminte de copilărie! Poarta cele mai bune outfit-uri la întâlniri și oriunde te duci. Fii atentă la cum te simți îmbrăcată în hainele care îți plac ție. Când te simți bine în ceea ce porți încrederea în tine crește!

Corpul tău este un dar, prețuiește-l!

Te provoc la o sesiune foto de portret în care sa înveți să-ți iubești corpul purtând hainele pentru viața pe care ți-o dorești. Completează formularul de aici dacă vrei sa afli mai multe info despre sesiunile foto sau dacă vrei sa programezi sesiunea ta foto.

Sa ai un An Nou cât mai fain!

alina botica fotograf de portret glamour business personal branding din bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − seven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.