fbpx

Ce facem cu fotografiile/amintirile noastre?

alina-botica-fotograf-portret-bucuresti-poze-printate

Azi supun atentiei voastre un subiect caruia nu stiu cati dintre voi ii ofera importanta cuvenita. Si nu ma refer acum doar la fotografiile de la nunta voastra pe care le primiti de la fotograful vostru ci, ma refer, in general, la toate imaginile voastre digitale. Vorbesc din prisma fotografiilor de nunta si a fotografiei profesionale din simplul motiv ca asa am inceput si eu sa realizez cat este de important sa faci back-up la imagini, sa le printezi pe cele care chiar sunt importante, sa le asezi intr-un album sau intr-o rama.

Imi plac fotografiile printate trebuie sa recunosc si am in casa asa ceva. 🙂

O sa incep prin a va spune ca laptopul, calculatorul, tableta, telefonul pot ceda oricand, pana la urma sunt o insumare de fire, microcip-uri si surubele. Asa ca nu va pastrati amintirile doar pe unul din aceste medii de stocare. In ziua de astazi exista solutii la indemana oricui pentru a avea mai multe copii ale fotografiilor importante, unele fara investitii majore, altele cu ceva costuri. Cea mai simpla, usoara si accesibila oricui este sa trimiteti imaginile si familiei voastre sau prietenilor apropiati, fiti generosi nu le tineti doar pentru voi! 🙂 Alte solutii ar fi dvd-urile, hardurile externe, mediile de stocare in cloud si nu in ultimul rand albumele si fotografiile printate.

Nu o sa va spun faceti-va albume doar pentru ca in oferta mea gasiti si albume, cu toate ca sunt niste albume foto faine. 🙂 Dar un album in casa e intotdeauna binevenit sau cateva fotografii inramate printre cartile din bibilioteca. Eu am fotografii inramate cu parintii mei, cu fratele meu, cu iubitul meu, in albume am imagini cu mine si prieteni noi si vechi, am imagini din cateva excursii pe unde am fost si intotdeauna ma uit cu drag la ele si-mi aduc aminte de momentele respective.

Aveti grija de amintirile voastre! Sunt importante!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.