fbpx

Cel mai fain cadou

Stiu ca va intrebati ce este! Si eu m-as intreba. 🙂

Ei bine este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-ar putea primi cineva, in materie de fotografie si amintiri. Stiti ca va spuneam intr-o postare anterioara sa existati in fotografii pentru voi pentru familia voastra, pentru generatiile urmatoare. Acest cadou este unul dintre acele cadouri care va ajuta la crearea unor amintiri.

Sa dezvaluim si continutul. In interiorul acestui vesel plic, plic facut manul de mine si imprimat, se afla un voucher pentru o sedinta foto. Niste prietene s-au gandit sa-i ofere cadou unei alte prietene, de ziua ei, o sedinta foto. Stiau ca isi doreste foarte mult o sedinta foto profesionala asa ca au ales cel mai fain cadou. Alegerea unui cadou este intotdeauna o decizie personala bazata pe ceea ce stim ca-si doreste persoana care va primi darul. Atunci cand ai la indemana toate datele alegerea e una usoara. 🙂 M-a contactat una dintre fete, stia deja ce fac doarece lucrasem impreuna pentru o sedinta foto cu o burtica ce adapostea un mic bebe, si cand mi-a spus despre ce este vorba m-am bucurat nespus de mult. Stiu ca cea care va primi acest cadou va fi foarte incantata si va avea unele dintre cele mai faine imagini si o experienta de neuitat. 🙂

Pentru un plus de feminitate si accente glamour am adaugat niste detalii in nunate de roz pal si lila.

Am impachetat totul intr-o punga eleganta neagra si am infasurat interiorul pungii in tulle roz pal pentru a sublinia aceeasi idee de feminitate, pana la urma vorbim despre o sedinta foto a carei protagoniste este o femeie.

Asadar, daca aveti in preajma voastra mame, fiice, surori, iubite, sotii va sfatuiesc sa le oferiti in dar o sedinta foto. Cu siguranta vor trai o experienta minunata si vor ramane cu niste amintiri faine!

Cu drag,

Alina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + sixteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.