fbpx

Simplitate…

Am petrecut o zi minunata si linistita alaturi de frumoasa mea prietena Roxana. Am povestit o zi intreaga, bune si rele, si am realizat ca ducem o viata agitata, dar nu la modul fizic, ci la modul emotional, ne afecteaza atatea lucruri/situatii care poate nu ar trebui sa ne afecteze atat de mult.

Cata “drama” exista in viata voastra? In viata mea obisnuia sa fie multa. Cat stres ati acumulat? In viata mea obisnuia sa fie mult. Acum incerc sa simplic tot ceea ce fac ca si in imaginea de mai sus…iluminare simpla, un geam si un reflector e tot ce mi-a trebuit si am creat un portret minunat al Roxanei, un portret ce transmite energie, conexiune, frumusete.

Daca e ceva care nu merge in viata voastra faceti o SCHIMBARE. Gasiti cauza nemultumirii, stresului si eliminati-o, asa m-a sfatuit cineva mai demult si asa am facut! Unde sunt astazi? Sunt in drum spre ceea ce imi doresc cu mai putin stres si mai multa energie pentru a face ceea ce imi place! 🙂 Nu are rost sa rezistati in fata schimbarii nu veti face decat sa pierdeti energie si timp, pe care, de altfel, le-ati putea utiliza pentru a face ceva placut simtirii voastre. So go! Ready! Set! Go! 🙂

Cu drag,

Alina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.