fbpx

Diana Cosmin | Campania RawYou | Fotograf portret și boudoir București

femeie cu parul în vânt râzând fotografie alb negru alina Botica RawYou Diana Cosmin Finesociety

Pe Diana de la www.finesociety.ro o urmaresc de multa vreme și mi-am dorit tare mult sa facă parte din aceasta campanie. Și ca sa vedeți ca Universul lucrează cu noi când știm ce ne dorim a fost și prima care a răspuns invitatiei de a participa la aceasta campanie.

1. Ce te-a facut sa accepti participarea în RawYou – campania frumuseții naturale?

În primul rând… Alina 🙂 căldura cu care mi-a scris și m-a invitat în proiect m-a cucerit din prima, deși nu ne cunoșteam live. Apoi, abordarea campaniei, cu tot cu moodboard-ul și cu dezideratul ei, mi s-a potrivit perfect. Cred că trăim într-o lume în care avem prea multe filtre de perfecțiune, prea multe unelte – reale și digitale – pentru a șterge tot ce ni se pare că nu e conform cu dorința societății sau cu idealurile ei de frumusețe. Avem, în schimb, mult prea puține repere de simplitate, naturalețe, firesc. Când vedem o femeie nemachiată sau puțin machiată, ni se pare ceva absolut ieșit din comun și numim asta curaj. Practic, normalitatea e să ne „filtrăm” noi pe noi, iar firescul a devenit… excepția.


2. De ce sustii frumusetea naturala?

Pentru că eu cred în ea și mereu am crezut. În tot ceea ce am adoptat pentru frumusețea proprie – un machiaj, un nou produs, o nouă coafură, un nou stil vestimentar – m-am gândit mereu că vreau să semăn cu mine. Nu vreau să mă transform în altcineva. Trăim într-o lume în care poți să îți instalezi „add-on”-uri, fix ca la aplicații: gene, sprâncene, buze, pomeți, orice vrei. Chiar trăim într-o epocă în care putem să operăm cu imaginea noastră cum avem chef, să devenim alți oameni dacă vrem. Eu nu vreau. Nu condamn pe nimeni dacă își dorește o schimbare radicală, dar eu nu mi-am dorit decât să devin o versiune cât mai bună a mea. Să am grijă cât mai bine de ceea ce am.


3. Ce inseamna frumusetea pentru tine?

Pentru mine, frumusețea înseamnă să iei ceea ce ești și să reușești să îmbunătățești pe cât posibil ceea ce ți-a dat natura, fără să te pierzi pe tine. Ai ochi frumoși, pune-i în evidență. Vrei un corp mai tonic, fă sport. Ai un păr prea uscat, gras, vâlvoi, lins… îngrijește-l cât poți de bine și găsește tunsoarea care ți se potrivește cel mai bine. Îngrijește-ți dinții, hidratează pielea, bea apă, fă toate astea și eu pun pariu că vei vedea în oglindă o imagine care te va face să zâmbești, zi de zi. Dar noi, femeile, ignorăm lucrurile mici de zi cu zi și ne aruncăm direct înspre promisiunile grandioase. Ni se pare greu să facem sport și să bem trei litri de apă, dar credem în orice tratament minune care ne promite 10 kilograme în plus în zece zile.


4. Cum crezi ca ajuta aceasta campanie?

Cred că demonstrează că frumusețea poate fi și simplă, caldă, fără artificii. Și că se regăsește într-un zâmbet, în niște riduri de expresie care arată că ai mai trăit și ai mai râs ceva la viața ta, într-un chip care mai are și cute, și pistrui, și asimetrii. Și că niște femei absolut obișnuite – că na, hai să fim serioase acum, niciuna dintre noi nu e topmodel sau actriță de cinema, avem vieți și activități normale – se pot simți „the one” într-o poză făcută cu căldură, cu o lumină naturală și cu multă relaxare.


5 lucruri pe care nu le stii despre Diana

1. Port ochelari de la 7 ani și, chiar dacă am lentile de contact din motive de comoditate, sunt o mândră ochelaristă.
2. Nu știu să înot și singura mea teamă majoră este teama de apă adâncă, dar iubesc orice destinație aflată lângă apă, mare, lac. Un paradox.
3. Într-o zi visez să am un adăpost pentru câinii fără stăpân, cauza cea mai apropiată de sufletul meu.
4. Orașul meu de suflet este Cracovia și am niște vagi rădăcini poloneze.
5. Pe cățelușul meu Charlie, care este un mega-influencer pe rețelele sociale :)), voiam să-l botez inițial Humphrey, de la Humphrey Bogart. Mă și imaginam însă strigându-l prin parc „Humphrey, vino la mama”, așa că am scutit copilul de rușine :)))

Dacă ești pregătită pentru a rezerva sesiunea ta foto RawYOU sau ai nevoie de mai multe info scrie-mi:


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    20 − thirteen =

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.