fbpx

Filozofia mea legata de fotografia de boudoir | Fotograf boudoir si portret Bucuresti

Filozofia mea legata de fotografia de boudoir este ca acest tip de sedinta foto este pentru toate femeile indiferent de conformația corpului sau de varsta, increderea in tine este cel mai sexy lucru pe care il poti “purta”, fa aceasta sesiune foto doar pentru tine sau ca si cadou pentru partenerul tau și intotdeauna keep it simple and classy.

Fiecare femeie care se așază in fata aparatului meu de fotografiat explorează ceea ce înseamnă încredere, empowerment, feminitate, vulnerabilitate, senzualitate alături de șansa de a face un mic pas către iubirea de sine si acceptare a corpului ei acum, in acest moment al vieții ei. Imaginile pe care le obținem vor fi oglinda a ceea ce găsim în interiorul fiecăreia dintre cele care veniți la o ședință foto de boudoir.

Fotografia de beauty si boudoir este o experiență fabuloasă pentru ORICE femeie. Nu mă interesează cum arăți, câte kilograme ai, ce varsta ai, ce număr porți la blugi, ce statut civil ai, dacă bei sau nu cafea dimineața (dar primești puncte bonus dacă bei hahaha). Acest tip de fotografie este pentru TOATE femeile. E menit sa facă ORICE femeie sa se simtă în forma ei maxima. Sigur ca aceste poze sunt un cadou senzațional pentru partenerul tău de viață…dar este cel mai bun, fain, minunat cadou pe care ți-l poți oferi TIE.

Clientele mele de la ședințele foto de beauty si boudoir sunt din toate etapele vietii, de la femeia care a devenit mama si a uitat cum este sa te simti frumoasa, la femei divorțate recent si care celebrează “relansarea” in lume, la femeia single si mandra de asta care pur si simplu dorește sa se sarbatoareasca pe ea, la femeia logodita care dorește sa-i faca un cadou de nunta inedit viitorului sot (isi va aminti ca e cel mai special bărbat din lume pentru ea).

Vreau sa iti ofer o experienta care sa iti permita sa iti vezi corpul in toata frumusetea lui fara rusine!

Scrie-mi dacă ești pregătită pentru aceasta ședința foto sau dacă ai nevoie de mai multe informații.

Error: Contact form not found.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + nine =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.