fbpx

Varstele Frumusetii – expozitie fotografie de portret

botica-alina-expozitie-fotografie-portret-bucuresti-varstele-frumusetii

18 ani. Simți că explodezi de energie, începi să dai piept cu viața, ai elan, dar și teamă, termini un capitol din viață și începi altul.

20 de ani. Te ia viața pe sus, te umblă pe unde nu gândești, începi să te gândești ce vrei de la ea sau ce vrea ea de la tine.

25 de ani. Lucrurile încep să se așeze, parcă te-ai mai potolit, vezi drumul mai clar în fața ta. Iubești și ești iubită. Devii mireasă. Mai trece un an și devii mamă.

28 de ani. Cariera îți înflorește, copilul crește, viața îți oferă surprize.

30 de ani. Chipul începe să ți se schimbe, corpul capătă forme senzuale. Te placi. Ai forța de a muta munții din loc.

Ne reîntâlnim la 32 de ani. Ești neschimbată. Peste un an devii mamă pentru a doua oară. Ești mândră.

34 de ani. Te maturizezi subtil, devii mai serioasă, te descoperi din ce în ce mai mult.

38 de ani. Frumusețea ta devine evidentă, emani echilibru și armonie.

40 de ani. Ești și te simți cea mai puternică, ai încredere în femeia din tine, ești împăcată cu statutul tău.

50 de ani. Cum a trecut timpul. Ai făcut lucruri la care nu te-ai fi gândit vreodată, ai călătorit, ai iubit, ai visat, ai experimentat viața. Ai copii mari, îți pierzi un părinte, suferi, revii la viață. Ești mai liniștită, dar trăiești viața din plin în continuare. Nici nu simți cum trec alți zece ani.

60 de ani. Nu-ți puteai imagina vârsta asta. Te întorci la bucuriile copilăriei pe care o retrăiești alături de nepoți. Ai o grădină unde crești flori și legume. Te bucură fiecare boboc care înflorește. Îți găsești noi motivații. Și iar se duc zece ani.

70 de ani. Te uiți înapoi cu serenitate și ești mulțumită de tot ceea ce ai realizat în viață. Te bucuri de fiecare clipă a zilei. Următorii zece ani vor fi cei mai frumoși!

In urma cu aproximativ un an de zile am scrijelit pe o bucata de hartie “Varstele frumusetii”, gandindu-ma la ceea ce m-a determinat sa ma indrept spre fotografia de portret dedicata femeilor. Hartia a ramas, impreuna cu ideea, uitata intr-un colt de birou pana anul acesta cand am redescoperit-o si mi-am spus, in soapta si mai apoi raspicat, ca ar fi minunat sa devina realitate.

Anul acesta visul meu a devenit realitate si sunt mai convinsa ca niciodata ca sunt pe drumul cel bun. Aceasta este prima mea expozitie de fotografie si este dedicata voua, femei minunate. Va invit pe 16 iunie 2017 la vernisajul ei, incepand cu ora 19:00, la sediul galeriei de arta Gallery ce apartine Asociatiei Nationale pentru Arte Vizuale Contemporane, str. Leonida 9-11, Bucuresti. Sa sarbatorim impreuna feminitatea, frumusetea, puterea, complexitatea noastra sub orice forma si la orice varsta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.